Shipbuilding en engineering

Tekenwerk

Bij het ontwerpen van een schip is het tekenwerk belangrijk. Ten eerste dient het als communicatiemiddel tussen de klant en de opdrachtnemer, bovendien wordt het schip volgens de aangeleverde tekeningen gebouwd. Daar Neveships met uiterste precisie tekent, komen veel struikelblokken tijdens de ontwerpfase al boven drijven en is er tijdens de bouwperiode weinig oponthoud door fouten in het tekeningenpakket. Dit doel wordt bereiken met een team gemotiveerde tekenaars die het als vakmanschap zien om een tekeningenpakket te maken en het een uitdaging vinden om alle tekeningen op elkaar aan te laten sluiten.

Rekenwerk

Naast het tekenwerk zijn de berekeningen net zo belangrijk. Om te voorkomen dat de tekeningen meerdere malen gewijzigd moeten worden, houden onze constructeurs voortdurend alle berekeningen in de gaten en brengen waar nodig aanpassingen aan.

Klasse

Zonder klasse is een al het werk voor niets geweest. Om dit doel te bereiken wordt er tijdens de eerste schets met potlood al rekening gehouden met de regels die klasse heeft opgesteld. Inmiddels heeft Neveships een goede samenwerking met verscheidene klasse-bureaus opgebouwd, hierdoor is een vlotte samenwerking mogelijk.

Projectorganisatie

Om de klant in elke fase tot dienst te kunnen zijn heeft Neveships niet alleen de kennis voor een ontwerp in huis, maar ook de ervaring om een project op locatie te begeleiden. Door deze ervaring kan Neveships ver vooruit kijken en omdat Neveships terug kan vallen op een uitgebreid netwerk aan leveranciers, kan er snel ingespeeld worden op een onverwachte situatie. Dit alles heeft een efficiënte werkwijze als gevolg.

Klantgericht

Vanzelfsprekend, voor Neveships, verliezen we de wensen van de klant nooit uit het oog en wordt er altijd ge-handeld uit naam van onze klant.

Noordereiland

Neem contact met ons op