NEVESHIPS

De scheepsontwerp en projectbegeleidng expert

De hoofdtak van Neveships is het ontwerpen van schepen en de projectbegeleiding die nodig is om een schip te (ver)bouwen. Van de eerste schets, over de inkoop tot aan de proefvaart het is allemaal in huis, of beter gezegd: aan boord.

Geschiedenis

Neveships is in 2008 (toen nog Neve’s Creations) ontstaan als hobby. Doordat deze kleine onderneming steeds groter werd is Dirk Neve in 2010 volledig voor Neveships gaan werken en in 2012 is de stap gemaakt om met personeel te werken.

Over Dirk

dirk-neveIk ben groot gebracht op een binnenvaartschip, mede door dit feit heb ik het dagelijkse leven op een schip aan den lijven ervaren en heb dus veel ervaring op gedaan in het varen met en het varend houden van een schip. Daarna ben ik zelf op een scheepje gaan wonen (30 x 5 meter), dit schip heeft 5 jaar lang een ligplaats gehad bij een scheepswerfje (met 2 broers als werknemers) met een langshelling van 40 meter.

Afgestudeerde scheepsbouwkundige

Doordat ik elk dag over de werf liep en daardoor regelmatig een handje uit de mouw stak, heb ik veel ervaring opgedaan in het repareren en onderhouden van kleine binnenvaartschepen. In deze jaren heeft bij mij alles in het teken gestaan van schepen dus ben ik inmiddels afgestudeerde scheepsbouwkundige en lig met mijn scheepje in Rotterdam.

Competenties:

Flexibel, analytisch stek, zelfkennis, harde werker, grondige en nauwkeurige werkwijze, doorzet-tingsvermogen, volhardend, inzicht, inzet, zelfstandig, leergierig, streef naar lange termijn relaties.

Curriculum Vitea Dirk Neve


Neem contact met ons op